Intrebarea zilei


Esti sigur? Esti sigur ca asta vrei? Esti sigur ca asta iti doresti pentru tine? Pentru acum? Pentru mai tarziu? Ce vrei de la viata? Esti sigur? Esti sigur? Esti sigur? Calculatorul stie ca tu nu stii ce vrei. Te intreaba intr-una: esti sigur ca nu vrei sa salvezi? Esti sigur ca aici vrei sa salvezi? Esti sigur ca vrei sa iesi? Esti sigur? Si, invariabil, tu ii dai “YES”. Click. YES. Stii ca langa YES exista si NO? Ai timp sa te razgandesti...

Esti sigur ca asta e drumul pe care vrei sa o iei? Calculatorul nu te intreaba daca esti sigur ca vrei sa incepi ceva. Te lasa sa incerci orice. Ar fi inutil sa incerce sa te opreasca. Invariabil, tu ai da YES. Esti sigur ca vrei sa incerci? YES. Ok. Nu iti place? Uninstall. Esti sigur? YES. Unable to find file... uninstall failed.

Repeat. Failed. Repeat. Failed.

Ce faci? Il lasi acolo… din cand in cand te intorci si incerci din nou. Pana la urma gasesti un patch ceva care te ajuta sa dezinstalezi... esti sigur? YES!!! Ce fericit esti!

Calculatorul te tot intreaba. Tu te intrebi? Te intrebi vreodata? Esti sigur? Cat de des o faci? Esti sigur? La nesfarsit... esti sigur?

De ce trebuie sa fii sigur?


Comments

Popular posts from this blog

"De vorbă cu Oana" - dialog în versuri

Întâmplări din viața mea

What does Cinderella teach our children?