Leapsa cu capra si mitraliera


Filmare din elicopter: campii pline de flori, dealuri verzi cu turme de oite albe si pufoase, in mijlocul lor se focalizeaza o oaie neagra si zambarerata. La o margine de padure de foioase, un lup sasiu cu limba scoasa se holbeaza la cainele mioritic alb care pazeste turma si saliveaza.

Ne indepartam din nou si ajungem in munti acoperiti de paduri de brazi. Pe o coasta de munte, o capra sexi sare gratios din piatra in piatra, spargandu-le pe fiecare in parte in patru. Sub fustita vaporoasa, bine legat de piciorul fin cu o jarteluta roz, se poate vedea un S&W de 9 mm.  In urma ei, cei trei iezi zamisliti in adolescenta, pe vremea cand “traia clipa” alaturi de grupurile de tinerii tapi bikeri, o urmau cu entuziasm, fiecare avand in spate cate un Degtiarev.

Capra i-a invatat de mici sa isi poarte de grija. De cand s-au nascut le-a spus intr-una: “LA NEVOIE, SCOTI MITRALIERA!” si i-a invatat cu tandrete sa traga la tinta. Chiar acum se indreptau catre tapsanul pe care capra organiza cu sfintenie la fiecare sfarsit de luna cate un mic team-building. Ca intotdeauna, au inceput cu jocuri inocente in care se prezinta probleme care trebuiesc solutionate. In urma unui brainstorming s-a gasit solutia pentru lipsa vizorului la usa casei: s-a ales o parola. Parola era un dragut cantecel ce suna cam asa:

Times have changed and times are strange
Here I come but I ain’t the same
Mama, I’m comin’ home
Times go by, seems to be
You could have been a better friend to me
Mama, I’m comin’ home.

Dupa ce s-a stabilit parola, au trecut la treburi mai serioase. S-a raspuns la intrebari, s-au pus in vedere probleme mai vechi si mai noi, iar concluzia a fost aceeasi ca de fiecare data: “LA NEVOIE, SCOTI MITRALIERA!”.

Dupa un brad stufos, varul cel destept al sasiului de mai devreme tragea cu urechea. Iezii l-au vazut ca trage cu urechea, asa ca au inceput si ei sa traga. Cu mitralierele. Lupul nu s-a lasat mai prejos si a scos grenadele. Dar capra ii invatase pe iezi cum sa sparga pietrele in patru, si se pare ca unul din bikerii din tinerete fusese Bruce Willis, asa ca au sarit din schija in schija si nu au patit nimic. Intre timp, padurea a disparut in flacarile nenumaratelor explozii.

In lupta finala, capra, fata in fata cu lupul au facut un schimb de focuri in stil Matrix. Un glonte i-a zgariat coapsa capritei, iar altul i-a facut lupului inca un piercing in ureche. Capra, vazand a opta gaura in urechea lupului, si-a adus aminte de tinerete. Lupul, vazand coapsa ranita a caprei, a fost apucat brusc de nebunie, a lasat armele jos si s-a apucat sa o sarute infocat pe capra acolo unde i se crapase pielea.

Peste ani si ani, capra si lupul mergeau impreuna prin lume la conferinte in care povesteau cu pasiune despre armele care le-au descatusat iubirea adevarata.

Comments

Popular posts from this blog

"De vorbă cu Oana" - dialog în versuri

Întâmplări din viața mea

What does Cinderella teach our children?