Intrebari

Se zice ca prima dragoste nu se uita niciodata. De ce? Pe a doua o uitam? Pe a treia? Tu ai uitat-o? Daca ai uitat vreo dragoste, nu a fost dragoste. A fost infatuare, preferinta, dorinta carnala, orice, dar nu dragoste. Dragostea nu se uita. Se iarta, dar nu se uita, asa cum nu se uita nici celelalte momente sau perioade deosebite din viata. Oamenii care te marcheaza intr-un moment al vietii tale vor ramane undeva in tine toata viata. Iti vor influenta deciziile, fie ca iti dai seama, fie ca nu. Fie ca iti place sau nu sa recunosti asta.

Fiecare om are o poveste. Fiecare om este o poveste. Si pentru fiecare dintre noi povestea este diferita. Chiar si aceeasi poveste, pentru fiecare dintre noi este diferita, pentru ca o privim prin prisma povestii noastre. Tot ce exista in jurul nostru percepem in functie de experienta anterioara. Si atunci care este adevarul? Unde este realitatea? In noi. Acolo vor fi si raspunsurile.

Comments

  1. Dragostea nu se uita niciodata... Mai ales daca acea dragoste a durut.

    ReplyDelete
  2. se spune despre prima ca nu se uita, pentru ca de obicei are loc in copilarie si pana la adanci batranete s-ar putea sa o uiti :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

What does Cinderella teach our children?

Drumul Dragonului

Romeo și Julieta la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”