Workshop cu Razvan Mazilu


Se numeste workshop de dans contemporan, dar este mult mai mult. Pe langa incalzire, stretching si miscarile pe care ni le-a aratat, Razvan Mazilu ne-a invatat ce inseamna sa simti. Sa te simti pe tine, ca sa poti sa oferi celor din jur, sa ii simti pe cei din jur ca sa poti interactiona cu ei. Lucruri simple, de bun simt, dar pe care am inceput sa le uitam in goana noastra infernala din fiecare zi.

Razvan Mazilu te schimba din interior prin puterea exemplului. El, om frumos, te invata sa iti cultivi si apoi sa iti arati frumusetea din suflet. Iti arata ca nu ai nimic de pierdut. Te face sa realizezi ce este esential pentru tine. Pentru sufletul tau, pentru mintea ta, pentru trupul tau. Este incredibil cat de mult am invatat in doar sapte zile. Mi-am adus aminte de mine. Mi-am adus aminte in cate moduri pot sa exprim un sentiment, o idee, o senzatie. Si cate mocnesc in mine, asteptand sa fie scoase la lumina.

Stiu ca acest curs ne-a atins pe fiecare in parte. Vad asta in ochii colegelor mele de fiecare data cand ne intalnim si ne aducem aminte de orele petrecute impreuna acolo. Atentia deosebita pe care ne-a acordat-o Razvan Mazilu tuturor in timpul exercitiilor, corectandu-ne pe fiecare in parte atunci cand era nevoie, laudandu-ne atunci cand ne iesea bine, ne-a facut sa vrem mai mult, sa continuam, sa perseveram, sa avem grija de noi, sa iubim, sa ne urmam visele, sa dansam.


Comments

Popular posts from this blog

What does Cinderella teach our children?

Drumul Dragonului

Romeo și Julieta la Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”